De luni intra in vigoare restrictiile de trafic in zona Michelangelo. Cum se va circula

04-04-2013 13:31


pod michelangelo

Din opt aprilie, va incepe constructia efectiva a pasajului Michelangelo, iar odata cu acest lucru vor intra in vigoare mai multe restrictii de circulatie.

Astazi, firma care va construi pasajul din zona Michelangelo a primit ultimele avize pentru inceperea efectiva a lucrarilor. Astfel ca de luni, muncitorii vor trece treaba si atunci vor intra in vigoare mai multe restrictii de trafic in zona.


Pe Aleea FC Ripensia traficul va fi restrictionat si soferii pot circula pe o singura banda de mers. Traficul va fi restrictionat si pentru soferii care vin dinspre Bulevardul Vasile Parvan (Zona Mihai Viteazu), spre Michelangelo. Cand vor ajunge in intersectie, ei vor avea posibilitatea unica de a face dreapta pe strada Cluj. Soferii care vin de pe Aleea FC Ripensia, spre Michelangelo, au o singura alternativa: sa mearga numai spre podul peste Bega.

Pe strada Cluj, vor veni inspre Michelangelo, la fel ca pana acum, doar taximetrele si mijloacele de transport in comun, care vor avea posibilitatea de a se indrepta spre Podul Michelangelo si de a face stanga pe Bulevardul Vasile Parvan.

Autovehiculele care vin din partea de nord a orasului, trecand podul, pana in intersectie, pot face dreapta pe Vasile Parvan, spre Mihai Viteazu sau pot continua sa circule pe strada Cluj.

Circulatia din intersectie, pe Bulevardul Corneliu Coposu, spre strada J. H. Pestalozzi va fi inchisa complet. In aceasta zona va fi primul santier, de la mijlocul intersectiei, pana spre strada Delfinului. In acelasi timp, constructorii vor lucra si la jumatate din Podul Michelangelo. Astfel ca, si aici se va face o ingustare, insa vor fi pastrate ambele sensuri de mers.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO