Cum sa te angajezi mai repede. Sute de locuri de munca disponibile in Timis sunt publicate online

07-03-2013 10:34


CV

 Timisorenii fara un loc de munca, au acum o sansa in plus sa se angajeze. Asta pentru ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca s-a orientat catre mediul virtual si a realizat o pagina online, prin care oricine isi poate depune CV-ul.

 Serviciul nu este deschis numai persoanelor care cauta un loc de munca, ci si companiilor care isi doresc sa faca angajari. In momentul de fata, in judetul Timis exista 200 de slujbe oferite de companii si acestea sunt din domenii diverse. Se cauta soferi, ingrijitori la domiciliu, muncitori necalificati in agricultura, zidari si chiar tehnicieni IT.

Nu este dificil sa aplici pentru un loc de munca. Trebuie sa bifezi o casuta cu domeniul in care vrei sa lucrezi, apoi sa selectezi judetul in care esti interest sa obtii o slujba. Mai raman doua casute de completat: poti alege tipul de contract pe care vrei sa il ai (pe termen limitat sau nelimitat), dar si programul de lucru (cu norma intreaga sau part-time).

Pana acum, 102 timiseni si-au introdus CV-ul in sistemul Agentiei Nationale pentru ocuparea Fortei de Munca. Acestia doresc sa se angajeze ca bucatari, vanzatori in magazine, agenti de vanzari, paznici, cizmari sau ca muncitori necalificati in constructii.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO