Concurs pentru realizarea podului de pet-uri. Ce castiga unitatea de invatamant care aduna cele mai multe sticle de plastic

19-05-2014 14:01


pod pet-uri

 Scoala sau gradinita din Timisoara care aduna cele mai multe pet-uri pentru realizarea podului de Cartea Recordurilor (construit din cel putin 100.000 pet-uri) va fi premiata.

 Echipa care vrea sa duca Timisoara in Cartea Recordurilor cu cel mai mare pod de pet-uri din lume lanseaza un concurs destinat tuturor unitatilor de invatamant din Timis.

Astfel, scoala sau gradinita care va aduna in perioada 19-31 mai cele mai multe pet-uri, va castiga un videoproiector oferit de un sponsor al proiectului „cu.podu”.

Pentru construirea celui mai mare pod din pet-uri din lume sunt necesare cel putin 100.000 de pet-uri. Sunt acceptate pet-uri de toate marimile si culorile, curate, cu capac si sa nu fie turtite.

Toate pet-urile colectate trebuie aduse in Timișoara, pe Blv. Vasile Parvan, vis-a-vis de Universitatea de Vest, in orice zi, pana sambata, 31 mai, la ora 16.00.

Castigatorul va fi anuntat si premiul va fi oferit in 5 iunie, de Ziua Mediului. De asemenea castigatorul va fi mentionat pe panoul oficial realizat cu ocazia tentativei de dodorare a recordului actual.

Cel mai mare pod de pet-uri din lume va fi ridicat la Timisoara, pe Bega, in perioada 3-5 iunie.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO