Comerciantii se pot inscrie la Targul de Craciun din Piata Victoriei. Ce trebuie sa contina dosarul

Ultima actualizare: 07-11-2013 00:01
Targ de Craciun

 Mai e mult pana cand intram in atmosfera sarbatorilor de iarna, insa pregatirile pentru traditionalul Targul de Craciun din centrul Timisoarei au si inceput, pentru ca totul sa fie bine pus la punct pana la deschiderea acestuia.

 Mirosul de turta dulce si de vin fiert pe care il adulmecau timisorenii care treceau in luna decembrie prin Piata Victoriei, a devenit o traditie care se respecta an de an.

Targul de Craciun, care a ajuns sa fie un eveniment marcant pentru Timisoara isi va deschide portile si in acest an.
Pentru ca totul sa fie ca la carte la deschiderea targului care va avea loc in 1 decembrie, reprezentantii municipalitatii au anuntat cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca vanzatorii care doresc sa isi expuna marfa la casutele din lemn.

Comerciantii isi pot depune dosarele de inscriere la Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii, din cadrul Primariei Timisoara, incepand de marti, 5 noiembrie, si pana 15 noiembrie.

Dan Diaconu, viceprimarul Timisoarei: “Aducem la cunostinta doritorilor de a participa la acest targ hotararea foarte clara a organizatorilor Primaria Municipiului si Casa de Cultura, de a controla foarte strict tipul de produse si calitatea estetica si functionala a acestora si pentru a evita eventualele discutii solicitam comerciantilor o atentie sporita si acuratete in pregatirea dosarului” , a transmis viceprimarul Dan Diaconu.

Dosarele de inscriere trebuie sa contina:
• formular (word) de participare la Targul de Craciun;
• CD cu pozele si lista produselor comercializate;
• poze ale casutei, in cazul in care comerciantul detine casuta;
• copie xerox dupa actele firmei;
• certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate
• date de contact

Anul trecut, municipalitatea a achizitionat 25 de casute noi care sa inlocuiasca treptat amplasamentele proprii ale comerciantilor, care nu aveau o imagine estetica.

“Prin Hotararea de Consiliu Local cu privire la targul de Craciun din anul 2012 am adus clarificari de pozitionare a diverselor sectoare de comercianti, precum si transparenta in procesul de atribuire, plata si costuri. Anul acesta intentionam sa continuam acest proces de imbunatatire a calitatii targului si de a aduce noi atractii in Piata Victoriei atat sub aspect al programului artistic si de divertisment cat si acela organizatoric”, a mai transmis viceprimarul Diaconu.

Casutele vor fi amplasate in centrul orasului, in Piata Victoriei, parcarea Modex si pe strada Marasesti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO