Chiulangii cautati de politie. Isi sorbeau cafeaua de dimineata, cand s-au trezit cu agentii pe cap

29-02-2012 12:56


chiul timisoara

Cafea, cappuccino si nelipsitele tigari. Cu asta isi pierdeau vremea in aceasta dimineata mai multi elevi din Timisoara. In loc sa fie la ore, au ales un moment de relaxare in…baruri. Buna dispozitie le-a disparut cand au fost vizitati de politie.

In primele doua baruri luate la control de catre agentii Inspectoratului de Politie Judetean Timis, au fost gasiti 10 elevi. Localurile sunt situate in zona centrala a orasului, insa “clientii” vin si de la scoli mai indepartate. Opt elevi au fost gasiti in primul local, in timpul in care ar fi trebuit sa fie la ore.

De pe masa lor nu lipseau cafeaua si tigarile. Acestia au spus ca sunt elevi la Liceul de Arte Plastice si Liceul de Industrie Aliemntara.

“Au fost identificati opt elevi de liceu, pe care urmeaza sa-i verificam. In ultima vreme nu au fost gasiti in numar foarte mare in baruri, pentru ca cei mai multi aleg internet caffe-urile”, a spus Valentin Leuc, agent-sef al IPJ Timis.

In cea de-a doua locatie vizata de politisti, alti doi elevi de la Grupul Scolar Industrial de Transporturi Auto isi savurau cafeaua in aceasta dimineata. Intrebati de politisti daca au acte de identitate, acestia au spus ca nu detin nici un fel de act si ca, fiind in perioada de practica, la garaje de piese auto, au preferat sa vina intr-un bar, pe motiv ca acolo sunt pusi la alte treburi in loc sa invete ceva util.

“Vom comunica Inspectoratului Scolar Judetean situatia si urmeaza ca ei sa ia masurile, sa informeze parintii si sa verifice daca profesorii isi fac datoria de a pune absente”, a declarat Valentin Leuc.

In total, in timpul actiunii de azi, politistii de proximitate, cei de la compartimentul de prevenire a criminalitatii si reprezentantii Inspectoratului Scolar Timis au depistat 48 de elevi care se aflau in barurile din zona scolilor, desi trebuia sa fie la cursuri. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO