Ce au descoperit politistii din Lugoj cand au oprit un autoturism, la un control de rutina

24-10-2013 12:32


Control politie

 Intamplarea s-a petrecut noaptea trecuta, putin dupa ora 00:00. Politistii din Lugoj au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Lazlo Istvan, la volanul caruia se afla un barbat de 33 de ani.

 Oamenii legii i-au cerut actele celui care se afla la volan, insa barbatul nu le-a putut prezenta, asa ca s-au facut verificari in baza de date. De aici, politistii au aflat ca au de-a face cu un individ care conducea fara a avea acest drept.

A urmat o scurta verificare a autoturismului care a scos la iveala o a doua infractiune comisa de lugojeanul de 33 de ani. Acesta avea pe bancheta si in portbagajul masinii mai multe bunuri de uz casnic, precum televizoare, covoare si alte obiecte, carora insa nu le-a putut dovedi provenienta.

“In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca bunurile ar fi fost sustrase, in cursul aceleiasi nopti, dintr-o locuinta situata pe strada mai sus mentionata, procedand la ridicarea lor in vederea continuarii cercetarilor”, au transmis reprezentantii Politiei Judetene Timis.

Barbatul a fost dus la sediul politiei, pe numele sau fiind intocmit dosar penal, atat pentru furt calificat, cat si pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO