Astazi incepe Studentiada. Timp de o saptamana,studentii au gratuitati la muzeu,film,opera si teatru

19-11-2012 10:02


studenti sibiu

 Unul dintre cele mai mari festivaluri studentesti debuteaza astazi la Timisoara. Evenimentul se va desfasura simultan in 14 orase din tara.

 Festivalulul Studentiada debuteaza astazi in Timisoara cu o agenda plina pentru studentii care vor sa imbine scoala cu distractia. Deschiderea are loc luni dimineata de la ora 10:00 la Universitatea de Vest. Cei care vor sa intre in atmosfera de festival studentesc pot participa astazi la meciuri de paintball, partide de billiard sau laser tag. De asemenea, tinerii pot vizita Galeria de Arta “HELIOS” si o expozitie fotografica in holurile Universitatii de Vest. Tot astazi, va fi organizat si un concurs de creativitate.

Marti se vor organiza vizite la Palatul Baroc, la Muzeul Satului Banatean, iar de la 19:30 incepe o seara de film la Universitatea de Vest. De asemenea, tinerii vor avea mari reduceri la karting, tir cu arma sau la Gradina Zoologica. Activitatile din primele doua zile se vor repeta pana duminica.
Festivalul continua si saptamana viitoare. Luni, tinerii sunt invitati la un concert Vunk intr-un club din Timisoara, iar Studentiada se va incheia joi cu o vizita la Opera Nationala. Atunci, biletul pentru fiecare student dintr-un grup de zece, va costa 5 lei.

Poti vedea programul complet al festivalului Studentiada, AICI

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO