Amenda record pentru administratorul cimitirului din Calea Sagului: 25.000 de lei. De ce a fost sanctionat

Dată publicare: 11-02-2014 10:34
Dată actualizare: 14-02-2014 07:03


cimitir Calea Sagului, Timisoara

 In urma unor sesizari primite de la timisoreni, care reclamau faptul ca in cimitirul din Calea Sagului sunt munti de gunoaie, politistii locali au facut verificari si au luat primele masuri.

 Astfel, luni, oamenii legii s-au dus la cimitirul din zona si au constatat ca plangerile oamenilor au fost fondate. Firma care a concesionat terenul depozitase aici deseurile rezultate din administrarea cimitirului lucru care a facut ca mirosul in zona sa fie greu de suportat.

“S-a stabilit ca firma care a concesionat terenul, societatea comerciala Denisalex SRL, a depozitat necontrolat deseuri rezultate din activitatile de administrare a cimitirului, nu a asigurat depozitarea in recipienti standard, transportarea in locuri special destinate, producand deteriorarea calitatii aerului din zona de locuinte prin mirosuri care au creat disconfort cetatenilor”, a transmis Dana Seracin, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

Politistii locali l-au amendat pe administratorul cimitirului cu suma record de 25.000 lei. De asemenea acesta a primit termen limita de salubrizare a terenului. Oamenii legii anunta ca verificarile vor continua si la alte cimitire din oras.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO