ACS Poli, implicata in campania „Da un leu pentru copilul tau”

04-04-2013 15:13


ACS Poli la spital

 Vali Velcea, Ovidiu Petre, Nicu Boldea, Miodrag Todorov şi Călin Rosenblum au vizitat astăzi Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara.

 Antrenorul echipei timişorene, însoţit de managerul echipei şi de trei fotbalişti şi-au arătat sprijinul pentru Spitalul de Copii. Câteva secţii ale acestuia sunt în pericol de evacuare, iar două corpuri de clădire sunt revendicate, astfel că se încearcă ridicarea unui nou corp de clădire, în curtea spitalului.

Reprezentanţii clubului ACS Poli au oferit câte un tricou personalizat managerului general al spitalului, Ovidiu Adam şi directorului medical, Zeno Andrei, precum şi o minge semnată de întreg lotul, care va fi expusă în secţia de chirurgie. Înaintea meciului de sâmbătă, cu Corona Braşov, jucătorii vor afişa un banner pentru susţinerea campaniei spitalului („Dă un leu pentru copilul tău”), iar oficialii clubului ACS Poli vor încerca să promoveze această campanie şi prin distribuirea de pliante, împreună cu biletele de intrare la meciurile de pe teren propriu.

„Eu cred că e normal să fim aproape de acest proiect. Eu îl consider o normalitate, dar sportul este un element din societate care poate să unească, să dea un imbold sensibilizator pentru mulţi oameni. Este un proiect care mi-aş dori să se realizeze cât mai repede şi să participăm şi noi cât mai repede la tăierea panglicii”, a declarat Vali Velcea după vizita pe care a făcut-o la spital.

Ovidiu Petre s-a declarat bucuros pentru faptul că ajută la promovarea acestei campanii, mai ales că şi el este tătic. „Îmi face plăcere, e un lucru important pentru copiii noştri, de asta ne-am adunat aici. Poate că şi noi vom avea nevoie de serviciile spitalului şi e foarte important să avem condiţii cât mai bune la dispoziţie. O să facem tot ce depinde de noi ca să ajutăm acest spital, şi individual şi colectiv”, a spus mijlocaşul lui ACS Poli.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO