Absolventii de liceu trec prin ultimele emotii. Azi este ultima proba a examenului de bacalaureat

30-08-2013 09:50


Elev bacalaureat

 Elevii care au sustinut in aceste zile examenul de bacalaureat, sesiunea de toamna, trec prin ultimele emotii. Astazi are loc ultima proba scrisa, la alegere, in functie de profilul la care fiecare elev a studiat.

 Elevii care au studiat la profilul uman au avut de ales sa sutina examenul la geografie, psihologie, economie si filosofie. Candidatii care au studiat in liceu la profilul real au avut de ales intre fizica, biologie, chimie si informatica. In total, pentru aceste probe sunt inscrisi in Timis aproape 1.500 de candidati.

In Timisoara au fost amenajate cinci centre de examinare, la Colegiul Tehnic “Ion Mincu”, Colegiul Tehnic “Azur”, Colegiul Tehnic “I.C. Bratianu”, Liceul Teoretic “Jean Louis Calderon” si Liceul cu Program Sportiv “Banatul”. De asemenea, un alt centru de examinare a fost amenajat la Lugoj. In toate aceste licee au fost instalate camera de supraveghere.

Primele rezultate vor fi afisate in 2 septembrie, pana la ora 12.00, iar contestatiile vor fi depuse intre orele 12.00 si 16.00. In 3-4 septembrie vor fi solutionate contestatiile, iar in 5 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO