Top 10 cele mai aglomerate orase din lume. Pe ce loc se afla Bucuresti

Site-ul TomTom a publicat un top cu cele mai aglomerate orase din lume. Deloc surprinzator, Bucurestiul este prezent in acest clasament, in primele 10.

 • 1. Mexico City
  Mexico City este, oficial, orasul cu cel mai ingrozitor trafic din lume. Iar lucrurile se inrautatesc. Primaria construieste tot mai multe cladiri, insa nu investeste si in infrastructura rutiera suficient.
 • 2. Bangkok
  Desi metroul este bine pus la punct, la orele de varf, traficul din Bangkok este cel mai aglomerat dintre toate orasele. Soferii petrec la volan mai mult decat dublu decat ar fi normal.
 • 3. Lodz
  Primul oras european prezent in acest top incheie podiumul. La ora de varf, persoanele petrec aproape dublu in trafic decat in mod normal.
 • 4. Istanbul
  O calatorie care ar dura in mod normal 30 de minute ii "costa" pe locuitorii din Istanbul aproape o ora din timpul lor. Totusi, autoritatile au investit masiv in pasaje, poduri si transportul in comun, iar lucrurile s-au imbunatatit enorm in ultimii ani.
 • 5. Rio de Janeiro
  165 de ore petrec in plus, in trafic, soferii din Rio de Janeiro. Lucrurile merg in mai bine, insa intr-un ritm lent, astfel ca problema traficului nu isi va gasi rezolvare prea curand in acest oras.
 • 6. Moscova
  Traficul din Capitala Rusiei este un cosmar, in special la orele de varf. Potrivit TomTom, o calatorie de 30 de minute dureaza 57 de minute in Moscova.
 • 7. Bucuresti
  CNN noteaza ca Bucurestiul se afla "in mod surprinzator in acest top". Nu este insa chiar asa surprinzator pentru noi. Romanii care circula prin Capitala petrec 196 de ore in plus in trafic decat ar trebui, iar orasul este unul dintre putinele din acest top in care lucrurile se inrautatesc.
 • 8. Salvador
  Al doilea oras din Brazilia prezent in acest top. La fel ca in Rio de Janeiro, lucrurile se imbuantatesc lent, iar soferii petrec in trafic cu trei sferturi mai mult decat ar trebui.
 • 9. Recife
  Dupa al doilea oras brazilian din top, urmeaza... al treilea. In Recife, traficul este la fel de aglomerat seara ca si dimineata. 72% respectiv 75% este timpul petrecut in plus la volan.
 • 10. Chengdu
  Primul oras din China incheie clasamentul. Apreciat pentru mancarurile extraordinare, Chengdu este urat pentru trafic. Mai rau, fata de 2015, traficul a devenit cu 5% mai aglomerat.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
Cristian Tudor Popescu
CTP, despre ieșirile furioase ale Serenei Williams, în finala US Open: „I-a dat cu stadionul în cap japonezei Osaka”
Povestea singurei femei chirurg din sud-estul Europei care face transplant de ficat
Povestea românului care a câștigat de 14 ori la loto. Ce formulă a descoperit
CTP, despre planul lui Tudorel Toader în Justiție: ”Acesta e obiectivul lui cel mai important”
CTP, despre ”momentul emblematic” din Piața Victoriei: ”N-a intervenit niciunul!”
Rareș Năstase, despre proteste: ”I-am văzut pe jandarmi foarte ciudat organizați”
sclavă sexuală
Infernul prin care a trecut o româncă. Răpită pe stradă în Londra și transformată în sclavă sexuală
Politico: Satul din România unde oamenii nu se mai întorc
Guvernul grec, acuzat că a comis ”mii de erori”. Focul, pus de un localnic, care a vrut să-și ascundă urmele
BIAS 2018. Spectacol aviatic impresionant, pe Aeroportul Băneasa. VIDEO
Eclipsa de lună de pe 27 iulie 2018. VIDEO cu spectacolul cosmic
Raport critic al SUA pentru România cu privire la ”eforturile de după ianuarie 2017 de a submina DNA”