Hagi nu vrea sa antreneze Romania. Nationala cauta inca un selectioner

Ultima actualizare: 29-04-2012 05:25
Gheorghe Hagi

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, joi, dupa o discutie cu presedintele FRF, Mircea Sandu, ca nu este dispus sa preia in acest moment echipa nationala.

"A fost doar o discutie si am zis ca luni trebuie sa ne mai vedem o data sa vedem in ce parte e decizia. Am discutat mai multe aspecte si vom vedea.

Eu ma gandesc ca este o situatie importanta si incerc sa gandesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o oferta, ci doar de un lucru.

Eu am decis sa nu mai iau o decizie de pe drum, cand lucrurile sunt incepute. Nu doresc asta. Nu comentez in plus. E un aspect delicat si de asta am discutat acum.

Cu siguranta nu voi prelua o echipa care a inceput drumul. Vom vedea daca cei de la Federatie ma vor astepta. A ramas sa mai discutam. Imediat nu voi fi antrenor, iar pana nu se termina, nu intra in discutie", a declarat Hagi.

"Campania este la jumatatea drumului, decizia lui Hagi este ca nu preia dupa drum lucrurile incepute de altii", a tinut el sa concluzioneze.

Declaratie vine dupa ce in presa a aparut infomatia ca tehnicianul ar fi acceptat, joi, dupa o discutie cu presedintele FRF, Mircea Sandu, functia de selectioner al primei reprezentative, iar Anghel Iordanescu va ocupa postul de director coordonator al loturilor nationale.

Sambata, Razvan Lucescu si-a dat demisia dupa meciul in care Romania a invins Bosnia, cu scorul de 3 la 0.

Pentru postul de selectioner au fost vehiculate inca de atunci trei nume: Gheorghe Hagi, Ladislau Boloni si Cosmin Olaroiu.

Mai mult, tehnicianul Anghel Iordanescu a declarat, pentru Mediafax, ca nu se poate vorbi inca despre un acord intre el, Gheorghe Hagi si presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, privind preluarea conducerii tehnice a echipei nationale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO