România, susținută de peste 20.000 de copii cu Norvegia. Meciul se vede LIVE la Pro TV

09-10-2019 14:06


romania

Federaţia Română de Fotbal a anunţat miercuri că 20.168 de copii şi însoţitorii lor s-au înscris pe liste pentru a urmări din tribune partida România - Norvegia.

 

 "Deschidem ziua cu o veste foarte bună: până la această oră, 20.168 de copii şi însoţitorii lor s-au înscris pentru a susţine tricolorii la România - Norvegia! Partida din 15 octombrie, ora 21:45, Arena Naţională, e aproape de a intra în istorie! Asta pentru că recordul all-time privind numărul de spectatori la o partidă UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor este de 22.000,” informează Federaţia Română de Fotbal.

„Înscrierile pentru România- Norvegia (mail la secretariatgeneral@frf.ro) se încheie peste 15 ore, astăzi la miezul nopţii! Împreună putem arăta Europei ce înseamnă pasiunea pentru fotbal şi cât de mare e dragostea românilor pentru echipa naţională! Mai avem nevoie de 2.000 de înscrieri pentru a bate recordul!", a continuat comunicatul.

Recordul UEFA datează de luna trecută, când la partida Partizan Belgrad - AZ Alkmaar din Europa League au fost 22.000 de copii sub 14 ani şi însoţitorii lor, relatează Agerpres.

Toţi solicitanţii vor primi biletele pe mail în cursul zilei de joi.

Naţionala României a fost sancţionată de UEFA pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon la meciul cu Spania (1-2), din preliminariile EURO 2020, federaţia fiind amendată şi cu 83.000 de euro.

La partida cu Norvegia vor putea asista doar copii de până la 14 ani.

Drumul naționalei spre EURO 2020 continuă la PRO TV!

 

Partidele cu Feroe și Norvegia, din cadrul preliminariilor EURO 2020, se vor disputa pe 12 și 15 octombrie, în direct la Pro TV.

După înfrângerea cu Spania și meciul neconvingător cu Malta, România revine în calificările pentru EURO 2020 cu un obiectiv clar: 6 puncte din partidele cu Feroe și Norvegia.

Echipa lui Contra are avantajul că dispută acasă meciurile decisive cu Norvegia și Suedia, care sunt finalele toamnei pentru România în cursa pentru locul 2 în grupa preliminară.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO