Nadia Comăneci, mesaj pentru David Popovici: O inspirație pentru generația de astăzi

Ultima actualizare: 23-06-2022 15:24
David Popovici va primi un milion de lei din fondul de rezervă al Guvernului
imago

David Popovici a fost felicitat de Nadia Comăneci după ce devenit dublu campion mondial la Budapesta în probele de 100 și 200 m liber.  

 „Cu ani în urmă am avut deosebita plăcere de a participa la un concurs de natație, la București. Câștigătorul? Nu altul decât micuțul David Popovici. Felicitări, David, ție, antrenorilor, părinților și Federației pentru rezultatul fabulos de la Campionatele Mondiale de Natație. După ani de muncă, disciplină și reziliență, e un merit al unei echipe întregi care a fost și este alături de tine. Succes în continuare, să fii o inspirație pentru generația de astăzi. Cu siguranță ne vedem la Paris 2024”, a transmis Nadia Comăneci, pe Instagram.

Următorul mare obiectiv al lui David Popovici este o obținerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. 

Citește și: David Popovici a intrat în istoria natației. Campionul român a egalat un record vechi de aproape 50 de ani | FOTO & VIDEO 

David Popovici a câștigat finala probei de 100 de metri liber la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, devenind campion mondial cu timpul de 47.58 secunde, ceea ce reprezintă și un nou record mondial la juniori.

Sportivul român a stabilit în 48 de ore, trei noi recorduri mondiale la problele de înot liber în cursele de 200 si 100 de metri, cea din urmă fiind considerată regina acestui sport.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO