Mesaj pe contul de Twitter al lui Raiola: Supărat foc a doua oară în patru luni că m-au omorât

Ultima actualizare: 28-04-2022 17:36
Mino Raiola
Twitter

Presa internaţională a scris, joi, că agentul de jucători Mino Raiola a încetat din viaţă, informaţie dezminţită de partenerul de afaceri al impresarului, de medicul care îl tratează, dar şi printr-un mesaj apărut pe contul de Twitter al lui Raiola.

 

“Starea actuală de sănătate pentru cei care se întreabă: supărat foc pentru a doua oară în patru luni că m-au omorât. Se pare şi că pot să mă resuscitez”, este mesajul pe pe contul lui Raiola, scrie News.ro. 


Mino Raiola a fost internat în spitalul San Raffaele din Milano în ianuarie, iar partenerul său de afaceri, Jose Fortes Rodrigues, a declarat pentru ESPN NL că impresarul este în continuare în stare gravă. “Nu este adevărat. El nu este mort, dar se luptă pentru viaţa sa”, a spus Fortes Rodrigues, după ce presa, inclusiv Gazzetta dello Sport, a scris că Raiola a murit.


Medicul Alberto Zangrillo, care îl tratează pe Raiola, s-a declarat revoltat de informaţiile false legate de decesul agentului de jucători: “Sunt indignat de apelurile telefonice ale unor pseudojurnalişti care speculează cu privire la viaţa unui om care luptă (pentru a trăi)”, a afirmat Zangrillo pentru ANSA.


Mino Raiola are 54 de ani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO