Cahill, criticat după ce i-a spus Simonei: „Ai fost făcută de rușine pe teren”


Ultimul update: Vineri 01 Noiembrie 2019 18:55
Data publicarii: Vineri 01 Noiembrie 2019 18:29
Categorie: Stiri Sport
Simona Halep - Karolina Pliskova, Turneul Campioanelor - 5

Antrenorul Darren Cahill a fost criticat de două nume cunoscute ale tenisului britanic pentru cuvintele pe care i le-a adresat Simonei Halep, în timpul meciului cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

Halep a început excelent setul decisiv, în care a condus cu 2-0 şi a avut 30-0 pe serviciul adversarei, dar Pliskova a început şi ea să joace din nou foarte bine şi scorul a devenit în scurt timp 5-2 pentru cehoaică.

În acest set, la 3-2 pentru Pliskova, Halep a apelat la Cahill pentru on-court coaching, iar antrenorul australian a fost foarte nervos. "Ai fost făcută de ruşine pe teren în ultimele trei game-uri", i-a spus Cahill lui Halep.

Jo Durie, una din jucătoarele importante pe care le-a avut Marea Britanie, s-a arătat şocată de felul cum a procedat Cahill şi consideră că reacţia acestuia a fost "umilitoare" pentru Halep.

"Uneori ai nevoie de un impuls, dar mi s-a părut că a fost prea mult", a spus Jo Durie, 59 de ani, care a fost la un moment dat locul 5 WTA, conform BBC, relatează Agerpres.

Britanicul Nigel Sears, care o antrenează pe estoniana Anett Kontaveit (25 WTA), a estimat că Darren Cahill "a avut dreptate din punct de vedere sentimental, dar a folosit cuvinte prea tari".

Simona Halep a ratat calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor. Ea a trecut o singură dată de grupe la această competiţie, în cinci participări, la prima ei calificare, în 2014, când a jucat finala.

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO