Vrei sa lucrezi la Disneyland? Compania recruteaza si romani

28-01-2011 17:51


Daca nu vine Disneyland in Romania, mergem noi acolo la munca. Parcul de distractii din Paris recruteaza 3.000 de oameni, printre care si romani.

Au sanse insa doar cei care vorbesc doua limbi straine si evident cei care sunt dispusi sa-i intampine pe turisti imbracati in Mickey Mouse.

12 milioane de oameni care trec an de an pe la Disneyland in Paris asculta muzica gandita si scrisa de un roman. De 20 de ani Vasili Sirli este directorul muzical al parcului. A plecat din Romania pentru ca se simtea amenintat cu demisia prea des. Cand a si facut-o, Franta a devenit tara lui.

In parc mai lucreaza cateva romance, la birourile administrative si in restaurantul unui hotel. Iar din februarie, alti romani ar putea sa li se alature. Disneyland Paris recruteaza 3.000 de persoane, iar candidatii pot proveni inclusiv dintre Carpati.

Vestea ca Disneyland e interesat de Romania a ajuns si la Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca. In mod informal, un consilier de aici a fost anuntat de cei de la Paris ca se vor face recrutari si in Romania.

Pentru ca Romania este stat membru, orice companie din Uniunea Europeana poate face angajari fara a trece mai intai pe la autoritatile romane. Asa se face ca pe site-ul Disneyland Paris, la sectiunea recrutare pentru Bucuresti, apar joburi ca vanzator de bilete, angajat care se ocupa de siguranta copiilor in parc, persoana care face rezervari la hoteluri, barman, bucatar, responsabil de curatenie si multe altele. Conditia este sa fii prietenos, amabil si sa cunosti engleza si franceza.

Daca vreti informatii suplimentare despre cum va puteti inscrie pentru o slujba la Disneyland puteti intra pe site-ul nostru economic www.incont.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO