Viseaza sa poata vedea chipurile celor dragi. Un barbat orb din Dambovita are nevoie de un transplant cu celule stem

Dată publicare: 21-10-2015 13:26
Dată actualizare: 24-10-2015 07:01


Un orb din Dambovita spera sa-si recapete lumina ochilor printr-un transplant de celule stem, facut in Thailanda, insa are nevoie pentru operatie de 22.000 de dolari.

Desi duce o viata grea alaturi de nevasta si cei patru copii mici, barbatul de 46 de ani nu inceteaza sa viseze la clipa in care le va putea vedea chipurile celor dragi. Toata familia traieste doar din pensia si ajutoarele acordate de stat.

Dumitru a inceput sa aiba probleme cu vederea inca din copilarie, iar boala a evoluta, si la 20 de ani, barbatul a orbit complet.

A facut totusi facultatea de drept si a lucrat o vreme ca maseur in spitalul din Pucioasa. Acum nu mai are serviciu iar familia e nevoita sa traiasca doar din ajutoarele date de stat, in total 2200 de lei.

Barbatul a aflat ca ar putea sa isi recapete vederea printr-o interventie inovatoare, dar care costa 22 de mii de dolari.

Desi suma este uriasa, intreaga familie spera ca, intr-o zi, tatal isi va recapata vederea.

Dumitru: “Cred ca am sa stau sa ma satur privindu-i. Cred ca am sa stau sa privesc fetele oamenilor si sa ma bucur de ceea ce vad, de zambetul lor, de trasaturile lor...

Barbatul spera sa-i poata vedea intr-o zi pe cei 4 copii ai sai daca va fi ajutat sa ajunga la operatie. Spune ca ar putea atunci sa lucreze ca orice om normal si sa le asigure un trai decent si un viitor frumos.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO