Un împătimit al fotbalului, bolnav de cancer. Mesajul suporterilor dinamoviști

03-10-2017 18:30


Cucu

Suporterii echipei Dinamo au făcut un gest nobil pentru unul dintre membrii activi ai galeriei, care a fost diagnosticat cu cancer.

Dan, cunoscut ca și Cucu, este un mare susținător al echipei de fotbal Dinamo și era nelipsit de la meciurile echipei sale favorite.

La 34 de ani, acesta a fost diagnosticat cu cancer, iar boala „i-a afectat o mare parte din organele interne”, scriu suporterii.

Iubirea față de sportul rege, i-au făcut pe suporteri să-și unească forțele pentru a-i salva viața tânărului, pe care îl descriu ca fiind „fiu, suporter, iubit și prieten de nădeje, un bun patriot, mereu de datorie, atât la locul de muncă cât și în peluză. Este tipul ală inimos și plin de viață care și-a consumat multe weekend-uri pe stadion sau în sălile de sport, alături de Dinamo și e Naționala României.”

În aceste moment, Cucu este internat într-un spital din Turcia, aflându-se în stare stabilă, iar suporterii menționează faptul că în cel mai scurt timp Cucu va începe chimioterapia. Pentru ca el să poată urma acest tratament, are nevoie de 38.000 euro, iar o mare parte din sumă va fi suportată de familia sa. Pentru a obține restul de bani, suporterii dinamoviști au aplelat la mărinimia oricui care este dispus să-l ajute pe Alex.

„Suntem o familie, un grup de oameni adunați la un loc de pasiunea pentru fotbal. Asta ne-a învățat să fim uniți, să nu dăm înapoi... Solidaritatea nu ține de simpatia pentru aceeași echipă e fotbal. Ea trece peste orice graniță”, este mesajul suporterilor dinamoviști.

Oricine dorește să-l ajute pe Alex este invitat să doneze:

EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740
LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580
USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781
deschise la Raiffeisen Bank pe numele lui Dan (Cucu Mihai Daniel)
De asemenea, puteti dona in contul PayPal, rodanielred_s@yahoo.com

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO