Un bărbat din Gorj a intrat în greva foamei de câteva zile din cauza unor probleme cu Primăria


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 24 Mai 2018 17:41
Categorie: Stiri Sociale

Un bărbat din Gorj stă de câteva zile în fata primăriei din loculitatea unde trăieşte.

Omul este nemulţumit de faptul că autorităţile l-au tolerat pe un alt sătean care îşi duce animalele la păscut pe terenurile sale şi pe ale altor localnici, distrugând culturile.

Reprezentanţii primăriei se apără şi spun că acuzaţiile nu sunt întemeiate. Protestatarului i s-a făcut rău de câteva ori şi a primit ajutor medical, însă nu vrea să renunţe la greva foamei.

Bărbatul cosea în anii trecuţi terenurile despre care spune că acum sunt folosite de un alt localnic. Omul spune că s-a săturat să aştepte ca autorităţile să rezolve această problemă şi a decis să intre în greva foamei.

Bebe Dragman: ”De acum 3 ani am depus cerere la primărie, o am în fotocopie la mine, nu s-a rezolvat nimic, nu ştiu cine mănâncă brânză, iezii, mieii, dar dacă nu s-a rezolvat nimic până acum.”

Medicii i-au făcut omului mai multe perfuzii, după ce i s-a făcut rău. Însă el e hotărât să continue protestul.

Bebe Dragman: ”De luni dimineaţa da, pot să fac orice test nu am gustat mâncare şi nu voi mânca până nu se va face dreptate în comună asta pentru că s-a distrus.”

Reprezentanţii primăriei au încercat să clarifice problema terenurilor, dar s-au trezit cu alte nemulţumiri ale bărbatului şi, ca urmare, acesta şi-a continuat protestul.

Robert Ciutureanu, viceprimar comuna Țânțăreni: ”Am observat că dumnealui invocă alte probleme din trecut, referitor la alte titluri de proprietate pe care le-am verificat şi sunt perfect date, în baza hotărârii comisiei judeţene.”

Bărbatul care a intrat în greva foamei spune că nu are de gând să renunţe la protest.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: greva foamei, gorj,

Amenajarea de 200.000 de euro din mijlocul unui bulevard din Sectorul 3. R. Negoiță: ”Ce, e mult?!”
VIDEO PROTVPLUS.RO