Tinere de 20 de ani sechestrate şi obligate să se prostitueze într-un apartament, în Deva

Dată publicare: 24-11-2017 19:14
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


comisar prostituata

Un cuplu din Hunedoara a fost reţinut, după ce polițiștii au stabilit că cei doi au sechestrat și obligat două tinere să se prostitueze într-un apartament închiriat din Deva.

Un tânăr de 26 de ani, din Hunedoara şi o tânără de 28 de ani, din Petroșani, vor fi duși la instață, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și proxenetism, relatează informatiavj.ro.

”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, şi o tânără de 28 de ani, din Petroşani, în perioada august-noiembrie 2017, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în vârstă de 20 de ani, din Petrila.

De asemenea, în perioada 20 - 23 noiembrie 2017, cele două persoane nu le-ar fi permis celor două tinere să părăsească apartamentul din Deva, ce a fost închiriat în scopul practicării prostituţiei”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cei doi inculpaţi vor fi prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, a informat IPJ Hunedoara.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO