Târgul de nuntă din Capitală unde rochiile de mireasă au costat căteva zeci de lei

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Dacă dai bine cu titirezul câştigi pentru aleasa ta inelul cu diamant, iar dacă ea se mişca mai repede față de alte viitoare mirese îşi cumpără rochia albă cu câteva zeci de lei.

Aşa a sunat invitaţia la un târg de nunţi organizat în Bucureşti. Sute de cupluri care au fixat deja data nunţii s-au luptat cu zăpada şi gerul ca să aibă şansa unor reduceri substanţiale înaintea marelui eveniment.

Un inel cu diamant de câteva mii de euro, trei titirezi şi şapte viitori capi de familie, care au luptat bărbăteşte ca să câştige bijuteria. Târgul de nunţi a început cu o probă care arăta clar că şi domnii promişi pentru căsătorie rămân tot copii entuziaşti.

George a învârtit cel mai mult titirezul- peste un minut. Şi-a adjudecat premiul pe loc. În schimb, domnii care au pierdut inelul au primit reproşuri, dar au promis compensaţii.

Oraşul întreg e scăldat în alb şi toate standurile din târg sclipesc imaculat, dar prima atracţie e zona numită "vinerea neagră". Cum ar fi să îţi iei rochia cu 99,1% reducere? Adică în loc de 2800, să dai 26 de lei? Dacă nu se potriveşte măsură, parcă ar merita să scapi de câteva kilograme.

Bărbaţii au fost folosiţi, evident, pe post de cuiere. Viitorii gineri şi-au pierdut repede răbdarea şi concentrarea. Iar soacrele au dat lovitura finală.

Cuplurile care au mers direct la standurile pentru comenzi au avut, ce-i drept, o uriaşă paleta de variante şi promisiunea fermă a designerilor ca totul se poate ajusta. Însă şi preţul mediu al exponatelor a fost de câteva ori mai mare.

Rămâne aşadar o alegere strict personală dacă mireasa vrea să fie "glazura" sau cireaşa de pe tort. Avantajul tinerelor mai puţin conformiste e că pot purta rochia şi cu altă ocazie, dacă tot au dat 2000 de lei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO