Surpriza in trafic pentru toate soferitele. Ce au primit doamnele trase pe dreapta de politistii de la Rutiera

Ultima actualizare: 04-03-2016 07:06

Politisti de la Rutiera, luptatorii din trupele SIAS sau jandarmii romani nu au uitat ca e 1 martie, o zi speciala pentru doamne si domnisoare, asa ca le-au pregatit cateva surprize si le-au urat "La multi ani".

Cele mai surprinse de gest au fost soferitele care au avut emotii cand s-au trezit trase pe dreapta. Insa florile au reusit sa le destinda intr-o clipa.

A devenit deja o traditie pentru politistii Brigazii Rutiere sa iasa in strada de 1 martie, si pentru ca vorbim de prima zi de primavara, este o actiune speciala care vizeaza doar soferitele: sunt trase pe dreapta si "amendate" cu cate o floare."

La randul lor, luptatorii SIAS au pus la cale un scenariu aparte: au anuntat ca un pachet suspect va fi dezamorsat in fata Casei Poporului. Dupa ce un robotel a inlaturat presupusul pericolul, agentii au scos din cutia "suspecta" nu un material explozibil, ci martisoare si flori pentru jurnalistele prezente.

Jandarmii romani au tinut sa transmita un mesaj video pentru sotii, mame sau fiice. Asa ca "Din dragoste pentru ele" s-au filmat facand curatenie prin casa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO