Spectacol de drifturi oferit de 300 de masini puternice, la Galati. De ce au disparut toti soferii cand au aparut jandarmii


Ultimul update: Miercuri 24 August 2016 00:11
Data publicarii: Duminica 21 August 2016 18:55
Categorie: Stiri Sociale

300 de masini puternice au oferit sambata seara, la Galati, un adevarat spectacol de galagie si fum.

Drifturile cu masini castiga tot mai multi adepti pe retelele de socializare, asa ca soferii cu indemanare au fost urmariti cu sufletul la gura de sute de curiosi. Asta pana cand in zona si-au facut aparitia jandarmii si, cum spectacolul nu avea girul autoritatilor, toata lumea a luat-o la sanatoasa.

Parcarea unei universitati private din Galati s-a transformat in scena unui spectacol de sunet si fum. Ca in fiecare an, iubitorii de drifturi vin aici sa admire nu doar masinile pregatite special pentru asemenea demonstratii, cat mai ales maiestria celor care manevrau sutele de cai putere, doar pentru a starni un zgomot infernal, valatuci de fum si miros de cauciuc incins. In scurta vreme, si-au facut aparitia in zona 300 de masini.

Un tanar curajos pana la nesabuinta isi asuma riscul de a fi victima unui accident: filmeaza un bolid care se invarte in jurul sau. Din fericire, in urma au ramas doar imaginile spectaculoase.

Nu este prima data cand amatorii de drifturi se distreaza astfel. Aproape in fiecare an isi dau intalnire pe retelele de socializare si se strang in locuri ferite de oamenii legii. Pentru asemenea demonstratii, organzatorii primesc cu greu aprobarile necesare. Chiar si in aceasta parcare privata, distractia s-a oprit pe nepusa masa. Sutele de gura casca veniti sa vada spectacolul incepusera sa ocupe o strada din vecinatatea parcarii. Alertati, politistii au trimis in zona un echipaj de jandarmi, iar la vederea militarilor, toata lumea a luat-o la sanatoasa.

Saptamana viitoare, la Constanta va avea loc campionatul national de drifturi.

VIDEO PROTVPLUS.RO