SIMULARE BACALAUREAT 2013: Subiectele la proba de matematica


Ultimul update: Luni 29 Aprilie 2013 06:53
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2013 13:48
Categorie: Stiri Sociale

Matematica ramane proba de foc pentru liceenii bucuresteni, care sustin vineri simularea examenului de bacalaureat. Cei mai multi dintre ei spun ca la aceasta materie au cele mai mari emotii.

Chiar daca au facut in fiecare saptamana teste, sunt prea multe formule, se plang tinerii.

In fata Liceului Xenopol, tinerii de clasa a XII-a inca repetau vineri dimineata. La ora 11 a inceput simularea probei de matematica. Este examenul cel mai greu, daca e sa ne uitam si la rezultatele obtinute la simularea din iarna, cand mai putin de 30% dintre liceeni au luat peste 5.

Exista si elevi pasionati, cum este cazul unei tinere careia ii plac formulele matematice si vrea sa fie admisa la Academia de Stiinte Economice.

In total, peste 26.000 de elevi din Capitala s-au inscris la simularile din aceasta luna. Este ultima testare inainte de examenul de bacalaureat din vara, care va incepe pe 10 iunie cu proba orala de limba romana.

Pana pe 28 iunie elevii vor mai sustine probele de limba straina si competentele digitale. Intre 1 si 5 iulie vor fi examenele scrise, iar pe 8 iulie vor fi afisate rezultatele.

SUBIECTELE DE LA SIMULAREA PROBEI DE MATEMATICA:

BACALAUREAT 2013. Replici memorabile la iesirea de la simularea la romana:
SIMULARE BACALAUREAT 2013: Profesorii se tem ca o noua generatie va ingrosa randurile somerilor
VIDEO PROTVPLUS.RO