Ridicarea masinilor din centrul Bucurestiului se face ... ilegal


Ultimul update: Marti 25 Septembrie 2012 01:39
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

De doi ani in Bucuresti se ridica masini intr-un mod ilegal. Un avocat lanseaza acuzatia, iar cei din Primaria Generala si primariile de sector ii confirma teoria, cu jumatate de gura.

Omul sustine ca autoturismele parcate neregulamentar pe marile bulevarde, care apartin de Primaria Generala, nu pot fi saltate decat de reprezentantii acesteia. Cand colo, se ocupa de problema cei de la primariile mici, care potrivit legii pot actiona doar pe strazi secundare.

Pentru ca exista aceasta hiba legislativa toti cei ce au ramas, raman si vor ramane fara autoturisme dupa ce le-au parcat pe strazile principale, pot contesta decizia in instanta si pot spera la castig.

Avocatul Gheorghe Piperea considera ca este o ilegalitate pentru ca primaria de sector nu are competenta pe drumurile de care raspunde primaria generala.

Cei din primariile de sector se apara si spun ca ambuteiajele se produc la ei in sectoae, de aceea actioneaza.

Si Primaria Capitalei cunoaste problema, dar a tacut in tot acest timp, pentru ca nu a incheiat niciun contract cu vreo firma pentru ridicari de masini.

Saptamana viitoare urmeaza sa fie luata in discutie o hotarare de consiliu general care sa reglementeze aceasta situatie.

VIDEO PROTVPLUS.RO