"Rasuna bland spre seara", concert caritabil dedicat copiilor de la Valea Plopului si Valea Screzii

Dată publicare: 14-12-2012 18:00
Dată actualizare: 17-12-2012 15:38


concert caritbil valea screzii

Povestea orfanilor din Valea Screzii si Valea Plocontinua sa impresioneze, astfel ca si anul acesta a fost organizat un eveniment caritabil pentru ca sutele de copii ingrijiti de parintele Tanase sa aiba parte de sarbatori frumoase.

Concertul "Rasuna bland spre seara" va avea loc joi, 20 decembrie, incepand cu ora 18.00, la Sala Rapsodia - Teatrul de pe Lipscani. Vor canta Corul de copii al Asociatiei Pro Vita si Grupul psaltic Horvema, iar biletele pot fi cumparate de la Casa de Bilete a Salii Rapsodia (Lipscani 53). Gazda va fi Dan Puric.

Evenimentul este organiat de Asociatia ProVita si Compania Dan Puric.

Pe 1 Decembrie, in urma cu 2 ani, Stirile ProTV prezentau povestea impresionanta a unui preot care ingrijeste 328 de copii. Se intampla intre doua dealuri in Prahova. In Valea Screzii. Toate povestile copiilor din Valea Screzii sunt uluitoare. Acolo functioneaza o altfel de Romanie, in care cuvantul egoism a fost sters din dictionare.

Prin tabara parintelui au trecut peste 1.600 de suflete. Statul roman nu i-a ajutat cu nimic.

In urma cu un an, cu totii au trecut printr-o grea incercare: un incendiu devastator mistuit in cateva ore depozitul cu alimente, cantina, clubul si o cladire in care se aflau acte, carti si calculatoare. Datorita campaniei "Salveaza Craciunul", derulata de Stirile ProTV si gandul.info, pentru copii s-au strans 94.000 de euro, dar si alimente sau materiale de constructie.

 


 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO