Profesorul de matematica din Craiova prins luand mita, trimis in judecata


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 18:29
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2012 18:39
Categorie: Stiri Sociale
eleva

Profesorul de la Grupul Scolar "Traian Vuia" din Craiova, care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita o sticla de whisky si un parfum de la o eleva, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj au finalizat dosarul saptamana trecuta si au decis ca sunt probe suficiente impotriva profesorului, astfel ca au hotarat sa-l trimita in judecata.

Potrivit portalului Tribunalului Dolj, dosarul a fost inregistrat pe rolul instantei saptamana trecuta si a primit termen pe data de 10 septembrie.

Conform rechizitoriului facut public, joi, de procurori, profesorul Daniel Catalin Milos i-a cerut elevei sa nu ii aduca sticla de whisky si parfumul in prezenta altor persoane. De altfel, convorbirile telefonice pe care profesorul le-a avut cu adolescenta au fost inregistrate, iar stenogramele apar in rechizitoriu:

"Eleva: Hai ca o sa cobor eu acum.
Profesorul: Stai asa putin, ca ies eu! Stai asa! Stai asa ca cobor! Stai ca… Mai esti la telefon?".

Cadrul didactic a insistat din nou sa vina in zona unde locuia fata: "Hai ca eu vin pe aici, pe alee, pe partea asta. Stai ca nu te vad. Stai asa putin! Hai ca te vazui…".

Mai mult, inainte de a primi parfumul, profesorul a intrebat-o pe eleva daca sigur este original si nu unul contrafacut:
"Profesor: Sigur? E de la ….
Eleva: Uitati-va pe parfum, ca e de la matusa mea, mi l-a trimis din Italia. Si daca nu va place va aduc altul.
Profesorul: Bine, lasa, nicio problema. Daca este, da, bine."

Catalin Daniel Milos a fost prins in flagrant in Parcul "Nicolae Romanescu", la un restaurant, chiar in timp ce primea mita o o sticla de whisky si un parfum, ambele in valoare de 250 de lei, de la o eleva de clasa a-X-a. Profesorul ii promisese elevei o nota buna in teza, lucru ce i-ar fi asigurat acesteia promovarea.

Initial, in luna iunie, profesorul de matematica a fost arestat, insa, ulterior, magistratii Curtii de Apel Craiova au dispus sa fie cercetat in libertate.

Sursa: Mediafax

Tags: craiova, profesor,

VIDEO PROTVPLUS.RO