Vezi aici alte cazuri de dascali "exemplari"!

Dată publicare: 07-10-2008 00:00
Dată actualizare: 18-05-2012 10:09


Senzualitatea nu are limite... nici macar la catedra! Randul dascalilor "exemplari" este ingrosat si de un profesor de matematica din Ploiesti care face propuneri indecente elevelor in schimbul notelor de trecere.

Scandalul s-a iscat dupa ce o eleva din clasa a 13-a seral s-a plans directorului ca profesorul de matematica i-a propus sa iasa cu el in oras. Fata ar fi refuzat propunerea si a ramas corigenta.

Insa datul cu capul de pereti sau de tabla, trasul de par sau umilirea in fata clasei raman "armele" care fac parte din artileria grea a profesorilor care sunt "deranjati" de obraznicia micutilor din banci.

Se plang ca elevii nu mai sunt respectuosi si de aceea apeleaza la aceste metode mai putin ortodoxe. Este cazul si unei profesoare din Capitala care ii da cu capul de pereti pe elevii neascultatori, insa ca grosolania sa fie completa, femeia nu se da la o parte nici cand vine vorba de proprii colegi, punandu-i la punct si pe ei.

Aproape acelasi caz se intampla si la Constanta si Vaslui, unde profesorii isi pierd rabdarea si lovesc fara mila micutii care sunt prea energici pentru dascalii lor.

Insa un "adevarat model" este la Cluj, unde un profesor de matematica vine beat crita la scoala si isi face nevoile in fata clasei. Nu-i asa ca toti acestia merita salarii de merit?


VIDEO PROTVPLUS.RO