Poftiti in biroul presedintelui! Duminica e intrarea "libera" la Cotroceni

Ultima actualizare: 05-07-2012 05:33

Duminica, toti cei interesati sa afle cum stau lucrurile la Cotroceni au posibilitatea sa vada in ce incaperi se iau cele mai importante decizii pentru tara.

 

 

Se deschid pentru public cabinetul presedintelui Traian Basescu, sala de sedinte a CSAT, dar si saloanele oficiale.

Administratia prezidentiala organizeaza: "Ziua portilor deschise". Este pentru prima oara cand oamenii de rand pot studia salonul in care presedintele sta cel mai mult atunci cand se afla in Palatul Cotroceni.

Din acel birou presedintele poate contacta telefonic, in doar cateva secunde, orice lider al lumii. De asemenea, are la dispozitie un sistem de videoconferinte prin care poate lua legatura cu militarii romani aflati in teatrele de operatiuni.

Mai departe puteti sa va plimbati in sala de sedinte a CSAT. Locul in care se reunesc cei mai puternici oameni: presedintele, premierul, sefii armatei, dar si cei ai serviciilor de informatii.

Si pentru ca vizita de la Cotroceni sa fie completa, sunteti poftiti sa vedeti de aproape si elicopterul prezidential. Anul acesta ziua portilor deschise se afla la cea de- a doua editie.

In 2008, evenimentul a marcat si implinirea unui an de la referendumul privind suspendarea presedintelui Basescu.

Accesul in Complexul Cotroceni se va face pe la poarta Leu din bulevardul Geniului, pe baza unui document de identitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere auto sau pasaport).

Programul de vizitare se va desfasura intre orele 9.00 – 21.00, anunta Administratia Prezidentiala.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO