Nu va confisca nimeni masina daca depasiti viteza! Deocamdata!


Ultimul update: Marti 31 Iulie 2012 21:15
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Cel putin o vreme, soferii pot sta linistiti. Nu o sa le confiste nimeni masina si nici n-o sa li se ia amenzile direct din contul personal.

Consiliul pentru Siguranta Rutiera s-a intrunit de urgenta, dupa ce astfel de propuneri aberante au generat un scandal national.

Cele noua ministere care fac parte din Consiliul pentru Siguranta Rutiera si-au trimis reprezentanti la Ministerul Transporturilor, ca sa redeschida discutia pe tema proiectului care a facut atata valva, dar care are ca scop limitarea numarului de accidente grave de pe drumurile Romaniei.

Desi nu renunta definitiv la ideea de a le ridica masinile celor care depasesc de doua ori viteza legala, propunerea a fost suspendata.

De asemenea, si Agentia de Colectare a Amenzilor mai are de asteptat, pentru ca cei de la Finante spun ca nu exista inca instrumente legale pentru a intra in conturile contravenientilor.

Cu toate acestea, se pregatesc masuri dure impotriva celor care nu platesc la timp procesele verbale intocmite de politie, pentru ca patru din cinci uita sa le achite. Acestia vor plati sume care se vor dubla, la interval de cateva luni.

Toate propunerile vor fi centralizate in scris, iar apoi se va prezenta si proiectul de modificare a Codului Rutier.

Confiscarea masinilor, episodul 2: se modifica schimbarea!
Ai baut si ai urcat la volan? Risti puscaria, plus sa ramai pieton si 3 ani
Depasiti viteza? Se confisca masina! Nu platiti amenda? Va umblam la cont!
VIDEO PROTVPLUS.RO