Mos Nicolae le-a adus bucurie si copiilor internati in spital

Dată publicare: 06-12-2008 00:00
Dată actualizare: 29-04-2012 16:08


Micutii au primit cadouri de la ajutoarele mosului, asistentele si infirmierele de la Spitalul Elias. La Pro FM, batranelul simpatic a impartit cadouri.


De la primele ore ale diminetii, studioul a fost asaltat de copii, unul mai neastramparat decat altul, care au luat locul DJ-ilor. 

In Bucuresti s-au organizat mai multe spectacole pentru cei mici, iar centrul orasului s-a transformat in orasul lui Mos Nicolae, care mai tarziu va deveni orasul lui Mos Craciun.

Micutii pacienti au primit fructe si dulciuri, cumparate de Mos Nicolae din banii oferiti de conducerea spitalului Elias.

Distractie mare si la ProFM. Cei mici s-au jucat si le-au oferit cadouri ascultatorilor fideli. Fie ca au fost in studio, fie ca au intrat in direct, copiii au primit dulciuri si jucarii.

Si Teatrul Tandarica i-a sarbatorit pe cei mici, cu un spectacol special: "Ghiocelul si omul de zapada". Aproape o ora, copiii au fost numai ochi si urechi la povestea de pe scena. Aplauzele au fost si mai furtunoase cand in fata lor a aparut unul dintre cei mai iubiti mosi.


VIDEO PROTVPLUS.RO