Ministrul de Interne se implica in cazul nevazatorului din Pascani. Cu o zi inainte Dragnea postase intamplarea pe Facebook

30-04-2017 18:18


nevazator Pascani

Reactie prompta a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. dupa o postare a liderului PSD.

Povestea unui nevazator din Pascani  care a vrut sa urce intr-un autobuz la Targu Frumos,impreuna cu labradorul care-i este ghid permaneant,  dar a fost dat jos din masina cu brutalitate, desi isi rezervase bilet, a ajuns si la urechile autoritatilor, la 3 saptamani de cand a fost prezentata la Stirile ProTV.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dispus verificari ale circumstantelor in care o persoana nevazatoare din Pascani a fost data jos din autobuz de catre sofer pentru ca era insotit de un caine ghid, iar politistul chemat la fata locului nu a aplicat niciun fel de sanctiune, scrie News.ro. Decizia ministrului a fost luata in urma unei relatari pe Facebook a incidentului, distribuita ulterior de Liviu Dragnea, care i-a cerut lui Carmen Dan sa ia masurile necesare.

Ministrul de Interne Carmen Dan s-a sesizat dupa ce Liviu Dragnea a postat intamplarea pe Facebook, solicitandu-i ministrului sa ia masurile necesare:

Carmen Dan a postat, la randul sau, duminica, pe pagina sa de Facebook:

Barbatul nevazator, Petre Iordache, voia sa calatoreasca din Targu Frumos, pana la un prieten, in Sibiu. Dar in ciuda rezervarii facute inainte si a cumpararii a doua bilete, pentru om si cainele-insotitor, soferul nu a vrut sa-i primeasca in autocar. Ba mai mult, a fost de-a dreptul agresiv, spune barbatul. 

"A inceput sa urle, sa faca scandal. Ca el nu ma ia cu cainele, ca la el in masina nu urca caini. Mi-a zis sa ma dau jos din masina ca altfel ma ia la bataie. In momentul ala a lovit cainele cu piciorul, Maia a sarit jos de pe scarile masinii, am apelat la 112, el m-a impins din masina si m-a imbrancit".

Petre spune ca a incercat sa-i arate soferului actele care-i permit, conform legii, sa ia cainele in orice mijloc de transport, dar acesta nu l-a bagat in seama. Revoltat, barbatul a chemat politia. Reprezentantii firmei de transport spun ca barbatul nu a prezentat actele cainelui si de aceea i-a fost refuzat accesul in masina. Abia dupa 3 ore, a fost preluat de urmatoarea cursa. Iar dupa toata tevatura, soferul vinovat l-a sunat sa-i ceara sa se impace.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO