Luna de greva in justitie a generat joi haos la Registrul Comertului

Ultima actualizare: 29-09-2012 19:18

Aproape 10.000 de dosare si tot atatia oameni asteapta o solutie de la magistrati. Cum toata lumea s-a inghesuit in aceeasi zi, a iesit debandada.

 

Practic, oamenii au inteles ca dupa 20 de ani de la Revolutie si 2 ani de la intrarea in Uniune, relatia dintre intreprinzatori si stat ramane o combinatie toxica de nervi, imbulzeala si lesinuri.

Ajutata de asistentii medicali si cu masca de oxigen pe figura. Numai asa a reusit sa scape o femeie din infernul de la Registrul Comertului. Dupa cateva ore de stat in picioare pe la usi, a lesinat din cauza caldurii, in mijlocul multimii.

In rand cu ea, sute de oameni disperati s-au ingramadit pe culoare de la prima ora.

Imbulzeala era inevitabila pentru ca joi au fost reprogramate peste 9.400 de dosare nesolutionate in timpul celor patru saptamani de protest din justitie.

Au fost atat de multe dosare, incat angajatii de la Registrul Comertului le-au carat dintr-o parte in alta cu ajutorul carucioarelor de la supermarket.

Daca la etajul doi era ca in sauna, la parter alte zeci de oameni se uitau ca la Zidul Plangerii la peretii plini de liste. Incercau astfel sa-si gaseasca numarul de ordine.

Tribunalul Bucuresti a delegat 19 judecatori, pentru a da de capat muntelui de documente.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO