Ingrijorator. Cancerul digestiv, tot mai raspandit in randul tinerilor

Dată publicare: 23-09-2010 00:00
Dată actualizare: 18-10-2012 15:54


Alimentatia nesanatoasa si un mod de viata dezordonat au facut ca din ce in ce mai multi tineri romani sa primeasca o veste dureroasa. Doctorii i-au anuntat ca au cancer digestiv, o boala cumplita care nu da semne.

Asa se explica de ce majoritatea pacientilor au ajuns la spital extrem de tarziu. Este si cazul unui tanar de 25 de ani, care pana acum trei luni traia fara griji. Cand durerile de stomac au inceput sa fie insuportabile a ajuns la medic cu gandul ca are ulcer. Din pacate are cancer la stomac.

Numai la Iasi, in fiecare saptamana, doi pacienti sub 30 de ani afla ca zilele le sunt numarate. Fiti foarte atenti daca pierdeti rapid din greutate. Atunci obligatoriu faceti un consult. Pe de alta parte este esential si ce mancam.

Principalii factori de risc ai cancerului, si in special al cancerului gastric, sunt acei aditivi care se gasesc in foarte multe alimente care sunt foarte comercializate si intens procesate pe scara industriala.

Pe cat posibil cumparati cat mai multe legume verzi crude si cititi cu atentie etichetele alimentelor ca sa aflati ce contin.

 

Tags: boli, tineri, cancer,


VIDEO PROTVPLUS.RO