Ginerele unui bulibasa a fugit cu o studenta si cu tot aurul. "Iubirea nu mai e numai cu tigancile"

19-01-2013 08:04


Necaz mare la usa unui palat din judetul Suceava. Ginerele bulibasei din Bosanci, atins se pare de sageata lui Cupidon, si-a lasat nevasta si copiii si a fugit in urma cu 10 zile cu o studenta de 20 de ani.

Iar rubedeniile sunt acum in alerta maxima si au pornit in cautarea lui, pentru ca baiatul de 25 de ani a luat de acasa si 200.000 de lei, dar si cateva kilograme de aur.

Romii din Bosanci cutreiera tara in lung si in lat de mai bine de o saptamana ca sa-i caute pe fugari. Si, insarcinat cu raspandirea vestilor a ramas bunicul tanarului, bulibasa din comuna Ciurea, judetul Iasi.

Ionel Stanescu, bulibasa din comuna Ciurea: "Un nepot de-al meu a plecat cu o fetisoara de 20 de ani, studenta din Iasi, acum 10 zile. Fata sa nu se gandeasca ca raman impreuna. Baiatul e casatorit, are 2 copii, are familie. Sa-si retraga punctul de vedere, sa lase baiatul in pace. A luat si bijuterii, si aur, salba miresei. Erau ale socrului. Si bunurile mele care mi-am inzestrat copilul care a fost destul de serios la un moment dat".

Ar fi vorba, se pare, de peste 200.000 de lei, dar si cateva kilograme de aur. Asa ca tot neamul incearca sa-l aduca pe tanar inapoi acasa.

Tasia Stanescu, sotia bulibasei: "Salba, salba noastra pe care o punem la gat de sarbatori! A plecat si cu valori importante. Iaca, i-a placut ca nu mai este iubirea cum a fost numai cu tigancile, iaca face si cu romance. Sunt romance care si-au pus ochi verzi, si-au bronzat parul si tiganii s-au dat langa ele".

Incepand de astazi, toti soferii trebuie sa-si schimbe permisul de conducere. Vezi de ce

Oamenii spun ca vor considera toata povestea o greseala a tineretii si nu vor lua masuri, daca baiatul se intoarce la sotie. Altfel, insa, sustin ca ii vor chema pe cei doi in fata staborului tiganesc.

Geamanta Stanescu: "Nu se intampla asa ceva sa fuga o romanca cu un tigan".

Rudele baiatului spun ca scandalul poate lua sfarsit doar daca tanara renunta la baiat si isi cere iertare, iar acesta revine in sanul familiei sale.

Cel mai ciudat anunt de angajare. N-o sa-ti vina sa crezi pentru ce recruteaza Apple oameni

VIDEO PROTVPLUS.RO