Echipa "Visuri la cheie" a construit de la zero o casa pentru trei 3 orfane. Reactia acestora cand si-au vazut noua locuinta

Dată publicare: 14-10-2015 22:15
Dată actualizare: 17-10-2015 07:09


Echipa Visuri la cheie a construit de la zero o ca...
Visuri la Cheie: Cum arata locuinta inainte de a f...

Echipa "Visuri la cheie" a implinit unui nou vis! Pentru prima data, o casa a fost demolata si construita de la zero, in numai 3 saptamani.

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, au muncit cot la cot cu voluntarii si constructorii pentru a ajuta trei fete sa duca un trai mai bun.

"Aceasta este a doua casa construita de la zero la a carei evolutie am participat activ. Prima a fost casa mea si abia acum, dupa 5 ani, pot sa spun ca s-a incheiat constructia. Nici acum nu imi vine sa cred ca echipa a reusit sa duca la bun sfarsit aceasta provocare in doar 3 saptamani", a spus Dragos Bucur.

"Starea casei fetelor era deplorabila, nu exista practic alta solutie. Am decis impreuna sa marim termenul de predare a casei, sa gasim solutiile potrivite pentru a ne incadra in noul termen si sa respectam dorintele celor trei fete", a mai spus Dragos.


VIDEO PROTVPLUS.RO