Distracție la patinoar pe cod portocaliu de polei. ”Când te distrezi nu simţi frigul”

Ultima actualizare: 26-01-2019 09:34

Vremea nu li s-a părut la fel de rea tuturor bucureştenilor. Celor care şi-au petrecut seară pe patinoarul din Cişmigiu, vremea li s-a părut perfectă.

Iar alţii s-au mulţumit cu o simplă plimbare, bun prilej pentru a admira şi fotografia decoraţiunile de Crăciun, încă prezente în oraş.

Frigul şi poleiul nu au fost un impediment pentru bucureştenii care au ales să îşi petreacă seara de vineri în aer liber. Şi-au luat hainele groase, mănuşile şi căciulile, şi au ieşit în parcul Cişmigiu, fie pentru a admira luminiţele, fie pentru a da câteva ture pe patinoar.

Câţiva au fost nevoiţi să facă echilibristică pe aleile parcului înainte să ajungă pe adevăratul patinoar. Dar odată ajunşi pe gheaţă destinată patinelor, şi-au punctat gălăgios bucuria.

,,A fost foarte frumos, a fost şi liber, bine că nu a fost aglomerat, am putut să ne dăm şi noi în voie şi a fost super. O vreme superbă, şi când te distrezi nu simţi frigul".

Pentru cei care vor să mai exerseze alunecarea pe gheaţă, patinoarul din parcul Cişmigiu va fi deschis până pe 14 februaie. Preţul în timpul săptămânii este de 15 lei, iar în weekend 20.

Capitala s-a aflat sub un cod portocaliu de polei de vineri, de la ora 21:30, până sâmbătă la ora 3:00.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO