Copiii nimanui. La 8 ani isi ingrijeste fratii de 5 ani, respectiv 7 luni

13-01-2011 00:00


Asta au gasit inspectorii de la Protectia Copilului intr-o comuna din Braila, chemati de primarul ce ajunsese sa se teama pentru vietile micutilor. Parintii nu dadeau pe acasa cu zilele si isi aminteau de copii doar cand trebuia sa incaseze alocatiile.

Asistentii de la Protectia Copilului au parlamentat indelung cu tatal care nu voia nicicum sa isi lasa micutii in grija statului. Chiar daca nici el si nici mama celor trei nu stau mai deloc pe acasa, si traiesc de pe o zi pe alta, barbatul nu s-a lasat induplecat usor

Vecinii confirma ca situatia celor trei copii era una cum nu se poate mai rea. Mancau doar ce primeau de pomana si erau lasati de izbeliste cu zilele.

Ca sa se asigure ca micutii nu mor de foame, reprezentantii primariei au incercat sa ajute altfel familia, in speranta ca situatia se va imbunatati.

In cele din urma, inspectorii au dat si de mama, care a acceptat sa stea cu copiii intr-un centru specializat in urmatoarele trei luni. Femeia mai are un fiu de 2 ani care a fost preluat de Protectia copilului, la putin timp dupa nastere.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO