Comerciantii de marfuri furate o duc foarte bine pe timp de criza!


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 03:24
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Fie ca vand scutere, haine sau telefoane mobile, toate se cumpara ca painea calda. Au descoperit acest lucru reporterii ProTV, care au filmat cu o camera ascunsa cateva negocieri.

Mii de anunturi prin care se vand haine sau telefoane mobile apar saptamanal in mica publicitate. In multe cazuri este vorba de un paravan pentru negotul cu obiecte furate. In zona Obor a Capitalei pot fi gasite in special telefoane mobile.

Reporterii au incercat sa cumpere un model de peste 1600 de lei. Iar omul, adica furnizorul, poate "face rost" de orice alt telefon, clienti sa fie. Intr-un moment de sinceritate, comerciantul a recunoscut ca nu exista niciun risc, chiar daca telefonul este furat.

Potrivit statisticilor, in Romania sunt blocate anual 30.000 de cartele, dintre acestea 60% sub suspiciunea de furt al telefonului. In ceea ce priveste alte bunuri furate, acestea au inundat piata in acest an.

Potrivit politiei, de la inceputul anului furturile din societatile comerciale sunt cu 20% mai multe decat in aceeasi perioada a lui 2008.

 

Tags: furturi,

Aviz hotilor: Google va gaseste, oriunde ati fi!
Imaginatia hotilor n-are limite! Au furat pana si camerele de supraveghere
Ziua monta constiincios relee de semnalizare, iar noaptea le fura!
VIDEO PROTVPLUS.RO