Ce a facut un barbat din Arges dupa ce a gasit o borseta cu 2.400 de lei aruncata intr-o balta

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47
portofel

Un barbat care lucreaza ca informatician la Liceul Teoretic din Costesti, din Arges, a gasit pe strada, miercuri, o borseta in care se aflau 2.400 de lei, suma care reprezinta salariul sau pe o luna si jumatate si a dus banii la politie.

Barbatul a declarat pentru MEDIAFAX ca a ajuns la serviciu si cand a parcat masina in fata scolii. unul dintre elevi i-a spus ca a gasit o borseta cu bani pe care a aruncat-o intr-o balta. 

"Am mers, am ridicat borseta si am constatat ca, intr-adevar, era plina cu bani in ambele compartimente. Am dus-o la politie imediat. Am inteles ca o pierduse o barmanita de la un local din oras. Deja cei carora le apartin banii erau acolo, sa reclame pierderea", a spus informaticianul.

El a precizat ca in borseta nu se afla niciun document si ca nu a numarat suma de bani din interiorul acesteia, ci a dus-o direct la politie, reprezentantii IPJ Arges afirmand ulterior ca in borseta gasita se aflau 2.400 lei. Suma a fost recuperata de catre persoana care ii pierduse.

Intrebat daca considera gestul sau ca fiind unul iesit din comun, Gheorghe Alexe a spus ca "orice om de buna credinta ar fi procedat la fel".

Conform acestuia, banii pe care i-a predat la Politie reprezinta salariul sau pe aproape o luna si jumatate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO