Concurs de mancat mici - viteza, in Capitala. Cati mititei a devorat campionul in cateva secunde si ce premiu a primit

Ultima actualizare: 04-05-2017 07:32

Nu au plecat ei la mare, dar n-au nicio suparare. Este vorba despre bucurestenii care sarbatoresc 1 mai cu voie buna in parcurile unde sunt asteptati la bere, mici la gratar, prajituri facute in casa sau, de ce nu, sa se prinda in hora.

"Iti trece si foamea, pana ajungi la gratar". Asa au patit cei care n-au vrut sa isi faca singuri micii si au preferat sa ii cumpere. La unele cozi, oamenii au asteptat si cate o ora, timp in care au golit, mai multe pahare de bere, cand de sete, cand de necaz. Singurul care a plecat acasa fericit a fost un bucurestean, care a castigat un miel intreg la un concurs de infulecatNimeni n-au avut nicio sansa in fata acestui tanar. A infulecat mic dupa mic, a numarat primul 10 bucati pe care le-a tot trecut prin mustar, ca sa alunece mai bine, iar in final a plecat acasa cu marele premiu: un miel intreg. “N-am mancat de dimineata, a fost ok”, spune el.

De fapt, concursul a fost cea mai buna cale ca sa ajungi langa gratar. Cei care nu au avut inspiratia sa se inscrie au stat la rand pana au simtit ca lesina de nervi si de foame. “Am asteptat 50 de minute. ne-a luat si setea si tot”; “Zici ca suntem pe vremea lui Ceausescu, trebuie sa-ti lasi rand”, spun oamenii.

Voia buna a fost si in parcul Kiseleff. Inainte sa si deschida tarabele comerciantii au incins o hora. La desert au fost apreciate fructele zemoase si prajiturile de casa chiar daca nu au avut preturi simbolice. S-a vandut de minune si porumbul fiert.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO