Boc: Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi data in folosinta cel tarziu in primavara anului viitor

Dată publicare: 05-11-2011 14:47
Dată actualizare: 10-10-2012 13:27


Emil Boc

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca pana cel tarziu in primavara anului viitor autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi data in folosinta.

"Practic autostrada este gata in decembrie, cu exceptia unui pod extrem de important si care, din nefericire, nu va putea fi finalizat. In rest, este gata. Asta inseamna ca in primavara viitoare, aprilie cel tarziu, Bucuresti-Ploiesti este terminata. Acum suntem in faza finala cu aprobarea documentatiei la Ministerul Transporturilor pentru ce inseamna Comarnic-Brasov, un proiect mare, de anvergura, in parteneriat public-privat", a afirmat Boc la Poiana Brasov, unde a inspectat lucrarile de extindere a domeniului schiabil.

Lucrarile la Autostrada Bucuresti - Ploiesti sunt impartite in doua sectoare, respectiv Bucuresti-Moara Vlasiei, unde lucreaza consortiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, si Moara Vlasiei-Ploiesti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co International/Euroconstruct '98/Com-Axa.

Autostrada Bucuresti Ploiesti va avea 62 de kilometri, din care sunt finalizati, la acest moment, 25 de kilometri, iar valoarea totala a lucrarilor se ridica la 450 de milioane de euro. Termenul de finalizare a Autostrazii Bucuresti-Ploiesti este 31 decembrie.

Sursa: Mediafax

Tags: autostrazi,


VIDEO PROTVPLUS.RO