Soferii care nu au inteles ca A2 e inchisa, gasiti dardaind de politisti!


Ultimul update: Duminica 29 Aprilie 2012 23:56
Data publicarii: Miercuri 16 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Desi inchisa, Autostrada Soarelui, sau mai bine zis a Viscolului, s-a transformat intr-o teribila capcana, pentru cativa romani, care s-au crezut de neinvins.


Pe unii i-a prins urgia acolo, iar cand li s-a transmis ca tronsonul Bucuresti-Drajna va fi paralizat, au tras in parcari si au plecat, cand au considerat de cuviinta. Agentii i-au gasit dardaind si rugandu-se sa fie salvati, cot la cot cu alti conducatori, care au reusit sa intre pe drumul interzis circulatiei.

Autostrada Soarelui a fost inchisa din cauza poleiului si a zapezii - informatie pe care o primesc soferii, inca de la intrare.

Teoretic, pe drum nu ar mai trebui sa fie nimeni. La kilometrul 24 insa, supriza. Cateva autotrenuri sunt blocate in nameti. Impreuna cu soferii lor au tremurat in blocaj si conducatorii plugurilor de la deszapezire, si ei impotmoliti.

Politistii au incercat inca de marti sa previna aceasta situatie.

La locul blocajului au aparut si alte masini, pe langa cele pornite din parcari. Soferii au profitat de faptul ca politistii erau ocupati sa-i ajute pe cei aflati la ananghie si au intrat pe autostrada.

Autotrenurile blocate pe Autostrada Soarelui au fost scoase din zapada, insa soferii au ramas fara permis. A2 va ramane inchisa, cel putin pana joi.

Furtuna pe mare! Valurile de cativa metri se sparg cu furie de diguri!
Autostrada Soarelui inchisa intre Fundulea si Drajna din cauza poleiului
VIDEO PROTVPLUS.RO