Afla cum iti feresti copilul de pericolele internetului

20-03-2011 10:00


Ce fac elevii romani dupa ore? Iata o intrebare care ii macina pe buna dreptate pe parinti. La Targul Educational deschis la Bucuresti pot afla care sunt cele mai bune mijloace sa-si tina copiii la distanta de etnobotanice si de site-urile dubioase.

Parintii care nu vor sa isi lase copiii nesupravegheati la computer au acum la dispozitie sisteme de protectie online. Cumpara un nume de utilizator si o parola si, de fiecare data cand cei mici intra pe net, accesul pe site-urile periculoase, cum ar fi cele despre droguri, sex sau violenta, este restrictionat.

Ca sa nu se plictiseasca in fata blocului puteti sa va trimiteti fetele si baietii in tabere de aventura in Piatra Craiului, Bucegi sau Retezat.

Acolo isi vor consuma sigur energia pentru ca au de ales intre alpinism si orientare turistica, iar seara joaca sah sau go. O saptamana costa intre 700 si 900 de lei.

O alta varianta ar fi excursiile de o zi in natura, unde copiii invata sa faca oale de lut ori sunt dusi la tara sa se plimbe cu caii.

De altfel, sporturile sunt excelente pentru a-i scoate din amorteala. Unii fac arte martiale la gradinita.

Pentru parintii care au nevoie de astfel de solutii, Targul educational este deschis si astazi in Bucuresti la World Trade Center.

Tags: targuri,

VIDEO PROTVPLUS.RO