Afla ce se poarta in materie de gradini! E vremea peisagistilor


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 14:50
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Dupa ce anul trecut multi romani fericiti si-au construit o casa, in aceasta primavara a venit timpul sa-si puna la punct gradina.

Cum putini se si pricep sa aleaga si sa planteze pomi ori flori, apeleaza la specialisti. Isteti, acestia din urma au mai lasat din preturi, iar acum lucreaza de dimineata pana seara.

In fiecare zi, peisagistii au in medie zece cereri pentru gazon si trei pentru amenajari de la A la Z. Problema este ca cei mai multi dintre clienti cer plante perene, ca sa fie siguri ca anul viitor nu mai dau alti bani.

In mare, o gradina aranjata de specialisti ajunge sa reprezinte 10% din valoarea casei. Chiar si asa, afacerea este infloritoare, mai ales in apropierea marilor orase.


Firmele care au mers foarte bine pana acum, acum merg si mai bine, iar firmele care au incercat sa supravietuiasca prin diverse mijoloace acum s-ar putea sa aiba de suferit.

Succes au avut si comerciantii prezenti la "Marele targ al florilor" din Parcul Cismigiu. In sapte zile, au vandut flori si plante in ghiveci de 18.000 de euro.

Tags: gradini,

In Japonia, angajatorii amenajeaza gradini pentru relaxare
VIDEO PROTVPLUS.RO