Actorul Dorel Vișan: Femeile vor fi sterile. O să vină extratereştrii să refacă viaţa pe Pământ

Ultima actualizare: 04-01-2021 12:24
Dorel Vișan
Agerpres

Actorul Dorel Vișan a făcut mai multe afirmații controversate despre extratereștri, viața pe Pământ și o presupusă acțiune conspiraționistă a fabricării ”în laborator” a virusului Sars-Cov-2.

Într-un interviu acordat site-ului cluj24.ro, acesta a susținut, printre altele, că, la un moment dat, ”cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza”, iar extratereștrii vor veni pe Pământ ca să ”refacă viața”.

Dorel Vișan: ”După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru –cum s-a întâmplat şi în alte epoci-, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta.”

Reporter: Străinii? Adică extratereştrii?

Dorel Vișan: ”Extratereştrii. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele”.

De asemenea, actorul este convins că nou, coronavirus a fost fabricat într-un laborator, deși nu există nicio dovadă în acest sens.

Dorel Vișan: ”Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen.”

Reporter: Credeţi că-i făcut în laborator, adică?

Dorel Vișan: ”Precis”.

Reporter: Dar au mai fost şi sunt şi alte virusuri…

Dorel Vișan: ”Şi cred că e alimentat în continuare.”

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO