Un tânăr din Coreea de Nord a fost condamnat la moarte după ce s-a uitat la Squid Game

Ultima actualizare: 24-11-2021 16:35
Squid Game
Shutterstock

Un tânăr din Corea de Nord va fi executat după ce a adus din China o copie a serialului Squid Game și l-a urmărit, dar l-a și dat altor colegi.

El s-a întors din China având pe un USB serialul și după ce a vândut mai multe copii unor colegi a fost prins de autorități.

Acum, se pare că urmează să fie executat de un pluton de execuție - una dintre metodele sumbre prin care sunt ucise și personajele din serial, conform Daily Mail. 

De asemenea, Radio Free Asia a transmis că un alt elev care a cumpărat o copie a primit sentința de închisoare pe viață în timp ce alți șase care au urmărit serialul au fost condamnați la cinci ani de muncă silnică.

„Totul a început săptămâna trecută, când un elev de liceu a cumpărat în secret un USB care conținea drama sud-coreeană Squid Game și a vizionat-o cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din clasă”, a spus o sursă.

Coreea de Nord a interzis intrarea în țară a materialelor din Occident și Coreea de Sud, iar oficialii efectuează acum percheziții la instituția în care învață studenții pentru a căuta mai multe materiale.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO