Surpriza care era sa-i provoace unei mame atac de cord. Cum si-a regasit fiica dupa 14 ani

Dată publicare: 28-12-2011 10:03
Dată actualizare: 10-09-2012 18:11


transsexual

Intalnire emotionanta, dar si socanta, pentru o mama care si-a vazut fiica dupa 14 ani. Femeia s-a trezit cu copilul pierdut in fata usii, numai ca acum este… barbat.

Ashley Hughes, de 48 de ani, o femeie din Marea Britanie, a fost in culmea fericirii cand fiica, Toni, acum in varsta de 26 de ani, a contactat-o, dupa 14 ani in care nu s-au vazut.

Numai ca a ramas inmarmurita cand a descoperit ca Toni este acum un transsexual, aflat sub tratament cu hormoni masculini si se da drept barbat, cu numele de Alex.

Alex, care are o fiica, i-a spus mamei sale, si-asa aflata in stare de soc, ca va face curand o operatie de schimbare de sex pentru a-si indeplini visul vechi si fierbinte de a deveni barbat.

Cu toate acestea, Alex a devenit… mama in 2006, dar a spus ca a facut asta doar pentru a-si confirma faptul ca nu-i place corpul ei de femeie.

Toni s-a nascut fata, dar spune ca niciodata nu s-a simtit bine in pielea ei si era mult mai relaxata atunci cand imbraca haine de baieti. Din acest motiv a fost un copil dificil si a avut mari probleme cu parintii, mai ales cu mama.

Din cauza acestor probleme, Toni s-a mutat cu o bunica, in Irlanda, pe cand avea 12 ani si de atunci nu a mai tinut legatura cu mama ei. In 2006 a nascut o fetita, iar dupa acest moment a decis ca nu mai vrea sa fie femeie si a inceput sa ia hormoni masculini.

In 2010, Toni si-a sunat pentru prima data mama, dupa 14 ani, insa nu i-a spus nimic despre schimbarea de sex. Abia cand s-au intalnit, dupa un an de zile, i-a spus ca inclusiv doctorii i-au spus ca traieste in corpul nepotrivit si trebuie sa faca operatia.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO