Incident șocant în Chiajna, cu săbii și focuri de armă: ”I-au lăsat într-o baltă de sânge”. Motivul atacului este incredibil

Ultima actualizare: 24-07-2020 13:19

Un incident șocant s-a petrecut joi seară în comuna Chiajna din județul Ilfov, acolo unde doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii de către membrii unei grupări interlope.

UPDATE 24.07  Scenele parcă desprinse dintr-un film s-au petrecut pe această stradă din comuna Chiajna, cei doi bărbați se aflau în mașină în momentul în care au fost atacați.

Aceștia s-au trezit că se trag focuri de armă în mașina lor, iar imediat au fost înconjurați de către agresori, care mai apoi i-au atacat și cu săbii.
 

Alina Pană, sora pasagerului: "Efectiv erau într-o mașină în trafic, conduceau, la un moment dat niște indivizi au început să tragă niște focuri de armă asupra lor. După ce au imobilizat mașina, i-au scos din mașină, au continuat cu focurile de armă, pe prietenul fratelui meu l-a rănit în picior, a leșinat, a intrat în comă, apoi cu săbii 30 de persoane au început să-l lovească și să-l taie, la fel au procedat și cu fratele meu, este tăiat la cap, la mâini, la picioare, împușcat, i-au lăsat într-o baltă de sânge”.

Alina Pană a povestit că fratele ei, Călin Pană, se afla în mașină împreună cu Liviu Iordan.

Cel care a inițiat atacul ar fi chiar verișorul ei, Raiciu Costel, care a ieșit din închisoare în urmă cu un an.

Alina Pană: "Raiciu Costel este un fost deținut, a fost condamnat pentru tentativă de crimă, este un criminal pentru că ulterior persoana pe care a bătut-o a murit la interval de 2 săptămâni, însă el a fost condamnat doar pentru tentativa de crimă. A executat 9 ani, a fost eliberat acum un an de zile și s-a aliniat cu mai multe clanuri interlope destul de influente, alături de el a fost vărul lui Raiciu Sorin, Luca Bogdan, frații Titera și încă 30 de persoane pe care nu le știu".

Alina nu ştie cauza conflictului, dar surse din anchetă pun că întregul scandal ar fi de fapt între clanurile Iordan și Raiciu și ar fi pornit din motive electorale, pentru că fiecare ar susține alt candidat la primărie.

Liviu Iordan împreună cu fratele său, care sunt liderii clanului cu același nume, au fost trimiși în judecată de procuroii DIICOT după ce au fost arestați în celebrul dosar privind furtul de arme din unitatea militară de la Ciorogârla.
 

Unul dintre cei doi bărbați atacați este fratele multiplei campioane la culturism Alinei Pană, aceasta fiind transportat de urgență la spital.

Alina Pană a declarat, pentru ȘtirileProTv, că atacatorii au tras mai multe focuri de armă spre mașina fratelui ei, după care l-au atacat pe acesta și pe prietenul său cu săbii, provocându-le răni grave. 

"L-a împușcat și pe frate-meu și pe prietenul lui, au tras cu pistoale. După, s-au dus la ei la mașină si i-au atacat cu săbii. Când am ajuns eu, deja erau în salvare, cu taieturi și plini de sânge, nu știu exact de la ce s-a ajuns aici. Îmi este teamă pentru viața mea și a mamei mele", a transmis Alina.

Potrivit unui comunicat al autorităților, la locul incidentului s-au deplasat imediat 4 echipaje de poliție din Chiajna pentru efectuarea de activități specifice si luarea măsurilor legale.

"Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanța la o unitate medicala din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite însă acestea au fost identificate de polițiștii din Chiajna. Din relatările preliminare ale persoanelor transportate la spital, au reiesit anumite date privind o posibilă folosire de armă. în acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme", se arată comunicatul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO